suomeksi | in english
ylapalkki6_fi.jpg

Asiakkaitamme
Ondine
Alba Records
Avex Classics
Bridge Records, Inc
Goofin Records

Hyödyllisiä linkkejä
Merging
Digital Audio Denmark
MOTU
Waves
Cedar Audio

Noretron
Studiotec
Into
Soundata

Classics Today
BBC Music Magazine
Gramophone

Helsingin Kaupunginorkesteri
Radion Sinfoniaorkesteri
Tapiola Sinfonietta
Tampere Filharmonia
Turun Filharmoninen Orkesteri
Oulun Sinfonia
Lapin Kamariorkesteri
Keski-Pohjanmaan Kamariorkesteri
Helsingin Juniorijouset
Laura Heikinheimo

Editroom on äänitys- ja tuotantoyhtiö. Olemme keskittyneet akustisen musiikkiin ja kaikki äänityksemme tehdään siihen parhaiden sopivissa saleissa. Jotta pystymme taltioimaan korkeimman mahdollisen äänenlaadun, käytössämme on kehittyneintä äänitystekniikkaa. Pystymme täyttämään asiakkaan toiveet CD-formaatista aina monikanavaiseen Super Audio CD (SACD)-levyyn asti. Koko tuotantoprosessista huolehdimme "avaimet käteen"-periaatteella.

 

BBC Music Magazine palkitsi Isokosken Sibelius-levytyksen
Suomalaisen sopraanon Soile Isokosken Sibelius levytys, jonka johtaa Leif Segerstam Helsinkin Kaupunginorkesterin tulkitsemana, on palkittu vuoden parhaana levytyksenä tunnetun BBC:n Music Magazinen toimesta.

BBC Music Magazine on maailman laajalevikkisin klassisen musiikin lehti ja sen jakamat palkinnot ovat nousseet klassisen musiikin arvostetuiksi huomionosoituksiksi.

Palkitulla levyllä kuullaan Jean Sibeliuksen Luonnotar ja muita orkesterisäestyksellisiä lauluja, mm. Säv, säv, susa, Var det en dröm ja Illalle.

BBC Music Magazine valitsi Isokosken Sibelius-levyn yhdeksi heinäkuun 2006 kuukauden levyistä. Myös BBC Radio 3:n arvio levystä oli ylistävä. Radiotoimittaja Andrew McGregor kirjoitti: 'Tämä on poikkeuksellisen hieno, välillä jopa maaginen levytys. Kokeile, uskon että lumoudut.'

BBC Music Magazine Award 2007 -palkinnot jaettiin keskiviikkona 11.4. Lontoossa. Sekä Soile Isokoski että kapellimestari Leif Segerstam olivat paikalla vastaanottamassa palkinnon.

Isokosken Sibelius-levy sai tammikuussa myös MIDEM Classical Award 2007 palkinnon. Sopraano Soile Isokoski on tunnustettu yhdeksi upeimmista äänityyppinsä edustajista ja hän on säännöllinen vieras maailman nimekkäimmillä näyttämöillä.
Posted on 2007 Apr 22 by mihkel